dimecres, 21 de desembre del 2016

ETLAB: Laboratori d'Educació i Tecnologia

A l’aula 119 de la primera planta del campus Terres de l’Ebre podem trobar l’ETLAB, una aula equipada diversos aparells electrònics com les Tablets amb aplicacions didàctiques, la consola Wii de Nintento i el Ninus que és un projector interactiu que conté moltes aplicacions didàctiques perquè els nens aprenguin d’una manera molt divertida ja que el Ninus està ple de contes, canços, balls...




A l’ETLAB també podem trobar la pissarra digital interactiva i projectors tàctils que ens poden ajudar a fer la nostra feina d’una manera més entretinguda per als petits.

Turning Point

Hola! Avui parlarem del Turning Point. És una aplicació molt semblant al Power Point ja que sobre des de aquesta. El Turning és una molt bona eina per a realitzar una gran quantitats de preguntes de diferents tipus (d’elecció múltiple, verdader i fals, respostes breus) per tal de que els nostres petits alumnes adquireixin coneixements. Amb aquesta aplicació les hi farem preguntes d’una manera més divertida!
Cada nen té el seu comandament per a respondre les preguntes, un cop hauran respòs tots podrem fer que aparèixer uns gràfics on surti els percentatge de alumnes que han encertat.


És un molt bon sistema per a fer preguntes d’una manera més entretinguda i a més és fàcil d’utilitzar-lo i els nens gaudiran molt.